Gå til hovedindhold

Kørelærer søges til HandicapBilistCentret i Rødovre

Fem kørelærere fra HandicapBilistCentret står foran en skolevogn. Bilerne kan indrettes, så de passer til den enkelte elev, og vi har skolevogne med både manuelt gear og automatgear..

Har du lyst til at arbejde i en unik non-profit sundhedsorganisation, som er førende inden for undervisning og afklaring i forhold til bilkørsel for personer med funktionsnedsættelse? Og kunne du tænke dig at hjælpe borgere med handicap til at komme bag rattet og blive selvkørende?

Så kan HandicapBilistCentret tilbyde en spændende mulighed som kørelærer i Rødovre. Stillingen er til besættelse snarest med en ugentlig arbejdstid på 37 timer eller efter aftale - i første omgang tidsbegrænset til og med 2023.

Om stillingen

Som kørelærer i HandicapBilistCentret vil din primære opgave være at tilrettelægge og gennemføre teori- og køreundervisning for elever med særlige behov, herunder lære dem at betjene vores specialindrettede skolevogne.

Yderligere skal du gennem køretest foretage afprøvninger og hjælpe med at afklare borgeres kognitive funktion i forhold til videre bilkørsel, fx efter en blodprop i hjernen eller ved sygdomme som sklerose og demens.

Endelig vil du i tæt samarbejde med HandicapBilistCentrets fysioterapeuter hjælpe med at afklare borgeres behov for særlig indretning i bilen samt påtegninger i kørekortet, både for nye elever såvel som erfarne bilister, der grundet sygdom eller handicap har udfordringer med at betjene en almindelig bil.

Hvad søger vi

  • Du er en solidt fagligt funderet kørelærer
  • Du har tålmodighed og er nærværende og anerkendende i din tilgang, og du har et særligt fokus på god service
  • Du er klar på at undervise og formidle til elever med indlæringsvanskeligheder
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Du udviser et stort engagement og har lyst til at arbejde i en organisation, som rummer høj tværfaglighed og professionalisme

Om os

HandicapBilistCentret ejes af PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen og hjælper borgere med alle typer af handicap, både fysiske og psykiske, med afklaring i forhold til bilkørsel samt med teori- og køreundervisning. Vi har unikt testudstyr og flere forskellige skolevogne, som kan efterindrettes til en lang række forskellige funktionsnedsættelser, og vi samarbejder med både kommuner og lægefaglige.

Vi har i HandicapBilistCentret stort fokus på faglighed og kvalitet samtidig med, at vi holder et hyggeligt arbejdsmiljø. Vi vægter faglig sparring højt, da vi ofte har komplicerede sager, og vi arbejder tæt sammen for at komme i mål med vores opgaver.

Du vil ved ansættelse få en grundig sidemandsoplæring og introduktion til handicapområdet, og der vil løbende være plads til at sparre med dine nye kollegaer.

Ansøgning og ansættelse

Stillingen er på 37 timer ugentligt eller efter aftale, i første omgang til og med 2023.
Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne (foruden mørkekørsel og teoriundervisning)

Tiltrædelse snarest muligt

Arbejdsstedet er Fjeldhammervej 8, Rødovre

Ansøgninger sendes til kontakt@handicapbilist.dk med ansøgningsfrist d. 21. oktober 2022 kl.12.00.

Samtaler forventes afholdt i løbet af uge 43/44.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fysioterapeut Rene Ellebo

Rene Ellebo

  • Fysioterapeut