Kommunale bilsagsbehandlere: Besøg HandicapBilistCentret i Aarhus

Kom og hør om vores tilbud, og få viden om para- og tetraplegi.

HandicapBilistCentret har igen i år planlagt et lille arrangement for kommunernes bilsagsbehandlere. Emnet for dagen vil være para- og tetraplegi.

Fysioterapeut Tine Schjønning fra Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter, som arbejder med denne patientgruppe, vil fortælle om følgerne af en rygmarvsskade og komme ind på de behov, som denne gruppe har, og de hensyn, der bør tages for, at de fungerer bedst muligt i deres hverdag.

Derudover vil HandicapBilistCentret fortælle om, hvordan vi tester denne gruppe i forhold til behovet for påtegninger i kørekortet og for indretning i bil, og det vil være muligt at se forskellige indretningsmuligheder i vores biler.

Tidspunkt og sted

Arrangementet finder sted torsdag den 8. juni 2017 kl. 10 - 12.

Arrangementet foregår i mødelokalet på 1. sal oven over HandicapBilistCentret, Rehabiliteringsparken MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, Bygning 3C, 8000 Aarhus C.

Tilmelding

Arrangementet er gratis.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig til en af dagene hos Sussie Jørgensen på tlf.: 36 73 90 80 eller via mail til: sjo@handicapbilist.dk. Tilmelding senest den 1. juni 2017.

På mødet vil der være kaffe, te og brød.