Måling af kræfter og reaktionstid

Måske skal der tilpasninger i bilen for at køre den sikkert. Vi kan måle styrke i arme og ben - og vurdere om kræfterne rækker til at betjene rat, kobling og bremse.

HandicapBilistCentret kan foretage målinger af styrken i arme og ben i forhold til betjening af rat, kobling og bremsefunktion samt fortage reaktionstidsmålinger i forhold til betjening af bremsen.

Det kan testen bruges til

Målingerne kan bruges, hvis du selv er i tvivl, om du har de fornødne kræfter i forhold til at betjene en funktion i bilen, eller hvis politiet har stillet krav om, at du skal have foretaget en måling.

De kan også bruges i forbindelse med sagsbehandling af bilansøgninger, hvor kommunen finder det nødvendigt at få målt, om en borger har tilstrækkelige kræfter til at dreje et rat, betjene pedaler og håndbetjent bremse, eller om reaktionstiden er i orden.

Resultat af testen

Vi noterer måleværdierne i et skema, som også indeholder en anbefaling af, om servostyringen bør lettes og bremsen forstærkes og i så fald, hvor meget.

Pris

Målingerne kan vi normalt foretage i løbet af nogle få dage til en fast pris.

De nævnte målinger erstatter ikke vores test af behov for særlig indretning i forhold til kørekort. I den test tager vi helt konkret stilling til selve bilens indretning.

Få yderligere information på 36 73 90 80.